Принтове/ Prints

Тук можете да видите неща, които можете да си купите като разпечатка - за удобство ползваме чуждата думичка "принтове". 

Работя с няколко различни печатници в София - доволна съм от услугите на Арт Екс 2004 (специализирани са в широкоформатен печат - над размер А3 - и рамкиране) и Photosynthesis (предлагат най-вече печат във всякакви формати и на различни материали - не знам да предлагат рамкиране по поръчка), но за да бъде напълно коректен избора е най-добре и Вие да присъствате. 

 Инструкции как да видите как ще изглежда готовата разпечатка 

В галериите по-долу можете да видите снимките, които се продават като принтове в момента. Това обаче не означава, че ако си харесате друга снимка от портфолиото ми, не е възможно да я получите като разпечатка. Точно обратното! Пишете ми на мейла (ще го намерите в секция "Контакти"), пратете ми линк към снимката - за да разбера за какво говорите - и желанието Ви ще бъде изпълнено.

Снимките в галериите се продават заедно и поотделно, в зависимост от вашите предпочитания.

Цената варира в зависимост от материала, на който ще се печата - фотохартия/ плексиглас/ пластмаса/ стъкло/ канава - и от размера на готовия продукт. 

При поръчка се заплаща 50% от цената на поръчката - печат + 100% от цената на кадъра. Аз ще изпратя кадъра в печатницата, която сте избрали. Желателно е при получаване да дойдете на място. Ако се наложи пращане с куриер, то цената на куриерските услуги ще Ви бъде начислена към оставащите 50% от поръчката.

След печат и получаване, СТОКАТА НЕ СЕ ВРЪЩА!!! Ако сте изпълнили инструкциите от по-горе би трябвало да знаете как ще изглежда готовата разпечатка. Имате пълното право да се консултирате и с мен, но веднъж получили стоката, тя е ваша. 

Ако сте си променили мнението от момента на поръчване до този на получаване и то не съвпада с получения продукт, то това не е моя отговорност

 

Триптих "Паун"

Колекция Морски пейзажи/ Seascapes collection

Колекция - Замъци и дворци/ Castles and palaces collection

Колекция - Археологически обекти/ Archaeological sites collection

Колекция - Цветя/ Flowers collection

Колекция - Макро/ Macro collection

Колекция - Животни/ Animals collection

Колекция - Туристическа фотография/ Travel collection

Колекция - Природа/ Nature collection

Powered by Jasper Roberts - Blog

разглеждайте и не се колебайте да ми пишете - във facebook или по еmail. 

Снимките качени на сайта са само част от портфолиото ми. За повече - вижте в раздел Контакти:

 

You can also find me in